Raffaello (tejpor nélküli)

Hozzávalók:
10 dkg búzadara
15 dkg kókuszreszelék + 5 dkg a forgatáshoz
2 dl tejszín
6 dl tej
2 evőkanál vaj
15 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
30 szem mandula vagy mogyoró

Elkészítés: A tejet, a tejszínt, a cukrot és a kókuszreszeléket felfőzzük. Közben a darát a vajon megpirítjuk. Lassú tűzön, folyamatosan kevergetve. Ha a dara kifehéredett, hozzáöntjük a kókuszpépet, és addig főzzük, amíg elválik az edény falától. Kihűtjük, golyókat formázunk belőle, melyek közepébe 1-1 manulaszemet teszünk, végül kókuszreszelékben megforgatjuk.

forever-living-eco-friendly-1200x500-001000535210

Otthoni szépségápolás a természet erejével. Klikk ide!