Helló Budaörs!

A Forma Fitt SE Dombóvár aerobikosai hétvégén Budaörsre utaztak, hogy összemérjék tudásukat az ország többi egyesületében szorgoskodó versenyzővel!

Népes mezőny gyűlt össze! Tavaly igen sikeresen zárták az évet az utánpótlás 2. korcsoport tagjai Chellenge kategóriában. Országos 3., Magyar Kupa 2. és Kupadöntő 3. helyet szereztek! Így már magas volt az elvárás önmagukkal szemben. A felkészülést betegségek és sérülések nehezítették, de így is szépen helyt álltak a lányok! 2019-es év Magyar Kupa I. forduló 9. hely.  Név szerint: Antal Petra, Rákosfalvi Janka, Horváth Hanna, Markó Virág, Varga Laura

Az Utánpótlás 1. korcsoportos nagylányok Pápai Patrícia, Miski Hanna, Szabadkai Flóra, Steiner Ingrid összeállítású egység az 5. helyen végzett.

A 3. korcsoportos csapat szintén az 5. helyen zárt, ami az előző évekhez viszonyítva nagy előrelépés. A csapat tagjai: Klotz Emília Gréta, Pintér Zita, Markó Lilla, Ruszev Kata, Pál Bianka

A legkisebbek berobbantak! Az első országos szintű versenyükön a 2. helyen végeztek. Kovács Anna Nóra, Rákosfalvi Bori, Horváth Janka, Lakatos-Lamm Lea és Szabó Panna az utánpótlás 4. korcsoportban gyönyörű, szinkronban végrehajtott gyakorlatot mutatott be a zsűrinek!

Nagyon gratulálunk a lányoknak! További jó felkészülést a még tavaszi idényben előttük álló versenyekhez!

Felkészítőjük Ockenfusz Enikő!