Hagymás csirkemáj datolyás kapros pároltkáposztával

Hagymás Csirkemáj

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
2 fej hagyma
1 tk zsír
só, bors, kurkuma

Elkészítése:
A csirkemájat besózom és 20 percet pihentetem (tévhit, hogy a sótól megkeményedik, ellenkezőleg!). A serpenyő alját kikenem a zsírral, rákarikázom a hagymát és megpirítom. Erre teszem a májat, befűszerezem és fedő alatt párolom. Pár perc után leveszem a fedőt és elfőzöm a levet, amit eresztett és lesütöm a zsírjára. Megforgatom és a másik oldalát is 1-2 percig sütöm.

Datolyás pároltkáposzta

Hozzávalók:

50 dkg savanyúkáposzta
1 tk zsír
3dkg datolya
1 csokor kapor
1ek juharszirup
őrölt köménymag

Elkészítése:
A káposztát durvára vágom és a felhevített zsírra teszem. Meglocsolom a juharsziruppal, hozzáadom a köményt és fedő alatt puhára párolom. Hozzákeverem a felaprózott datolyát és pár percig, gyakran kevergetve sütöm. Tálalás előtt megszórom a finomra vágott kaporral.

Új formát a tavaszra! Fogyás egészségesen, méregtelenítéssel…

Rendeld meg még ma és csatlakozz Facebook csoportunkhoz,

megosztjuk tapasztalatainkat. Segítünk az úton!

Én már megcsináltam! Olvasd el az eredményeimet, tapasztalataimat.
(Vásárolni ingyenes regisztrációt követően tudsz. Ha kérdésed van, keress a facebook-on)