Csillogó érmek az év utolsó versenyén

A Maximu Fitness versenyzői (Forma Fitt SE Dombóvár) mindannyian éremmel tértek haza a Pellérden megrendezett bővített Regionális versenyről!
A Baranya Kupát a pécsi illetőségű Csiga-ház Alapítvány Sportegyesülete rendezte.
Az utánpótlás 2. korcsoport Sport Aerobik egyéni kategóriában az 1. helyet zsebelte be Berkl Tímea!
Az utánpótlás 2. korcsoportban chellenge csoport kategóriában a 1. helyen zárta az évet a Magyar Kupán már 3. helyet birtokló egységünk.
Tagjai: Bakonyi Dóra, Braun Bernadett, Czakó Sára, Fábián Szonja, Komprádt Panni
Ugyan ebben a versenyszámban az 2. helyen végzett a Furulyás Lilla, Nagy Zsófia, Pápai Patrícia, Somogyvári Kíra, Szabadkai Flóta és Szabó Mia Anna összeállítású egység.
Az utánpótlás 3. korcsoportban chellenge csoport kategóriában a 3. helyet szerezték meg a lányok
A csapat tagjai: Antal Petra, Csuti Jázmin, Horváth Hanna, Komprádt Rozi, Markó Virág, Rákosfalvi Janka, Tóth Eszter Szonja, Varga Laura
Ugyanebben a korcsoportban egyéni versenyszámban is kipróbálták magukat, ahol szintén szép eredmények születtek egy igen népes mezőnyben:
6. hely Antal Petra, 8. hely Komprádt Rozi, 11. hely Varga Laura, 13. hely Tóth Eszter Szonja, 17. hely Rákosfalvi Janka, 18. hely Horváth Hanna, 20. hely Markó Virág, 21. hely Csuti Jázmin Petra,
Megelégedéssel zárja az évet a szakosztály, de pihenésre nem nagyon van idő, mert a következő verseny évad gyakorlatait kell gőzerővel tanulni.
A versenyre Ockenfusz Enikő és Kovács Viktória készítette fel a lányokat!